22-26 Februarie

Complexul Turistic de Natație Târgoviște

FRNPM

Competiție de înot destinată categoriilor de vârstă 10-18+ (feminin) / 10-19+ (masculin).
Prima competiție acreditată din acest an de către FRNPM, organizată la Complexul Turistic de Natație Targoviste.

Acest eveniment aflat la a II-a editie, aduce sportivilor participanți posibilitatea de a se întrece în serii eliminatorii dimineața, iar cei mai buni 8 pe categorie de vârstă vor lupta pentru premiile oferite de organizatori în finalele desfășurate seara! Pentru probele de 400 Liber, 400 Mixt, 800 liber (feminin) și 1500 Liber (masculin), sportivii se vor întrece doar în serii contracronometru.
Spectacolul acestei competiții îl reprezintă modul de organizare inedit, în cadrul unei competiții private, simulând programul Campionatelor Naționale de Juniori, Tineret și Senior, oferindu-le sportivilor mai mici șansa de a experimenta competițiile organizate după sistemul „Serii Eliminatorii – Finale”.

Cupa Rotary – Contratimp este o competiție organizată sub egida corpului de arbitrii acreditat, sistem de cronometraj electronic omologat, transmisă live integral, finalele fiind transmise și pe postul TV: „SPORT EXTRA”.

Organizatorii oferă pentru cele mai bune performante conform tabelei de punctaj FINA, premii în bani în valoare totala de 20.000 lei NET si premii speciale pentru fiecare participant.
Acest eveniment va atrage sportivi din toată țara, care doresc să-și îmbunătățească performanțele înainte de Etapele Regionale și Campionatele Naționale, timpii realizați fiind înregistrați în platforma FRNPM și totodată în istoricul fiecărui sportiv.